+385 (0)22 213 398   •     +385 (0)99 3193 098   •     info@hotel-panorama.hr

 

Pripremili smo zaista ukusne degustacijske menú-e za zaljubljene , a možete i zaplesati uz živu glazbu.

Da ljubav ide kroz želudac itekako dobro znaju u poznatom restoranu La Vista, u sklopu Hotela Panorama na Šibenskom mostu. Kad tomu dodamo pogled na grad koji ostavlja bez daha, složit ćete se da nema potrebe dalje razmišljati gdje izvesti voljenu osobu za Valentinovo. Ova neodoljiva ponuda uključuje jedan od triju menija – mesni, riblji ili vegetarijanski te noćenje u Panorami, i to po pristupačnoj cijeni. Rezervirajte svoje mjesto na vrijeme!

 

Bliži nam se Valentinovo, dan kada posebnu pažnju posvećujemo svojim voljenima. Uz to, svi smo nesumnjivo željni izlazaka i dobre spize, a u restoranu La Vista u sklopu Hotela Panorama pripremaju neodoljivu ponudu koja uključuje jedan od tri različita menija te noćenje u poznatom šibenskom hotelu.

 

Mesni meni se tako sastoji od špageta s dalmatinskim pršutom, salate od rajčica s mozzarellom i bosiljkom, janjećih kotleta sa žara s umakom od ružmarina, svežnjeva povrća i milanskog risotta te tiramisua s amarettom i vrhnjem.

 

Riblji meni obuhvaća juhu od škampi s punjenim tortelinima, sezonsku salatu s   prženim jadranskim kozicama, mezzelune punjene brancinom na umaku od rajčica, morsku ribu u škartocu s povrćem, bijelim vinom, cherry rajčicom, češnjakom i limunom te voćnu salatu s Maraschino likerom.

 

Vegetarijanski menu obuhvaća bruskete s pestom, maslinama i rajčicama, kolač od palente na umaku od blitve, šalše i češnjaka, Thai curry s kokosom i povrćem i basmati rižom, sorbeto od limuna s mentom i limetom.

 

- Neovisno preferirate li meso, ribu ili vegetarijansku hranu, u La Vista restoranu naći će se ponešto za svakoga. Prekrasan ambijent s pogledom na grad i more, ostavit će vas bez daha te unijeti dodatni dašak romantike na ovaj 'ljubavni dan' – poručuju iz Panorame.

 

Na Valentinovo, dan zaljubljenih, odaberite restoran LaVista kao romantično odrediše za sebe i voljenu osobu.

 

Copyright © 2017   •   Sva prava pridržana   •   Web dizajn & razvoj: MEDIAN kreativna rješenja