+385 (0)22 213 398   •     +385 (0)99 3193 098   •     info@hotel-panorama.hr

 

Provedite najbolji odmor uz 1 ili više noćenja s polupansionom za dvoje + gratis paket za 1 dijete do 6,99 godina u Hotelu Panorama 4* za 164,00 €!

 

Šibenik je smješten u središnjem dijelu hrvatske obale Jadrana u slikovitom zaljevu u koji utječe Krka, rijeka koja je zbog svoje ljepote bila glavni krivac za proglas toga mjesta nacionalnim parkom. Ako se nađete u blizini, svakako otiđite tamo, neće vam biti žao nakon druženja sa Skradinskim bukom i ostalim slapovima.

Među mnogim kulturno-povijesnim znamenitostima Šibenika, posebno se ističe Katedrala Svetog Jakova koja po svojoj ljepoti, konstrukcijskim posebnostima i stilskim značajkama katedrala nije samo najveći objekt graditeljskog naslijeđa Šibenika, već je po tome jedinstveni spomenik sakralnog graditeljstva upisan u UNESCOV registar 30.11.2000. Sama katedrala se nalazi na ulazu s morske strane u stari dio grada.

Tvrđava Sv. Mihovila koja uzdiže se u vrhu stare gradske aglomeracije, na kamenoj uzvisini 70m nad morem. Do početka XV. st. nekoliko puta je rušena, a svojom veličinom i izgledom potječe iz XV. - XVII. stoljeća. Tvrđava je danas obnovljena i pretvorena u prekrasan objekat sa otvorenim teatrom, ugostiteljskom ponudom i neprocjenjivim pogledom.

Tvrđava Sv. Nikole - sagrađena je na ulazu u Kanal svetog Ante 1535. - 1550. godine. Sazidana je prema nacrtima mletačkog vojnog graditelja Michielea Sammichella. Tvrđava u tlocrtu ima trokutastu formu. U donjim dijelovima sazidana je od bijelog kamena a u gornjim od opeka. Do tvrđave sv. Nikole Vas vodi novootvorena šetnica, savršena za šetnju pod proljetnim suncem.

Hotel Panorama 4* jedan je od najljepših turističkih objekata šibenske rivijere, potpuno obnovljen i uređen, što u potpunosti zadovoljava najveće hotelijersko-ugostiteljske standarde.
Hotel Panorama se odlikuje posebnim ugođajem kuće koja ima dugogodišnju tradiciju i povijest i jedan je od prvih hotela u Šibeniku.

 


Hotel je omiljeno mjesto boravka poslovnih ljudi te proljetnog i jesenskog odmora na šibenskoj rivijeri. U ljetnim mjesecima hotel je idealno mjesto za ugodan predah i odmor iz kojeg vrlo brzo možete posjetiti sve najvažnije dalmatinske turističke destinacije.
Hotel se nalazi na raskrsnici svih glavnih prometnica, u središtu šibenske rivijere, na ulasku na šibenski most sa zapadne strane, 4 km zapadno od Šibenika.

Smješten je na litici iznad kanjona rijeke Krke, a ime je dobio po prekrasnom pogledu na Šibenik i potopljeno ušće rijeke Krke, šibensku luku i otoke šibenskog arhipelaga.

U sklopu hotela nalazi se i A la carte restoran koji nudi bogati menu sa autohtonim ribljim i mesnim specijalitetima po kojima smo nadaleko poznati, kao i veliki izbor kvalitetnih vina i drugih pića.

 
 

Raspoloživost i rezervacija željenog termina putem telefona 022 213 398 ili emailom info@hotel-panorama.hr

Provedite najbolji odmor uz 1 ili više noćenja 

 

Copyright © 2017   •   Sva prava pridržana   •   Web dizajn & razvoj: MEDIAN kreativna rješenja