+385 (0)22 213 398   •     +385 (0)99 3193 098   •     info@hotel-panorama.hr

 

Ukoliko se odlučite svoj sljedeći poslovni seminar ili radionicu održati na nekom posebnom mjestu, hotel Panorama je idealno mjesto za to

Možemo vam ponuditi sve što je potrebno za održavanje kvalitetnih poslovnih seminara, manjih kongresa, sastanaka, poslovnih ručkova i ostalih poslovnih evenata.


POLOŽAJ HOTELA je više nego idealan, na lokaciji između Vodica i Šibenika, u blizini svih važnijih prometnica, izlaz na magistralu odmah po izlasku sa glavnog parkinga, te svega nekoliko minuta vožnje do autoceste.
Jedinstveni položaj s pogledom na cijeli šibenski arhipelag i obnovljeni most ispod kojeg se rijeka Krka ulijeva u more.

LJUBAZNOST I VEDRINA ideja su vodilja u našem pristupu, te stručnost i profesionalnost koja su rezultat dugog i ciljanog usavršavanja našeg osoblja.

KOMPLETNA TEHNIČKA OPREMLJENOST I LOKACIJA naše dvorane za sastanke naši su glavni aduti pri izboru Vašeg poslovnog događaja.
Sala je s južne strane okružena staklenim zidom kroz koji se pruža jedinstveni pogled na obalu, maslinik i grad Šibenik.

VELIKA KONGRESNA SALA - PANORAMA
Dvorana kapaciteta 150 osoba je klimatizirana i opremljena modernom tehničkom opremom potrebnom za realizaciju Vašeg poslovnog projekta..

TEHNIČKA OPREMA:

Mikrofon sa razglasom

Lcd -projektor

Projekcijsko platno

Flip chart

Laser pointer

Specijalni  svjetlosni efekti

Wi fi bežićni Internet u sklopu dvorane


Dvorana ima mogućnost prenamjene, prilagodbe forme i oblika razmještaja u formu koja Vama najviše odgovara ovisno o broju posjetitelja.


PONUDA  COFFEE BREAK-OVA

COFFEE BREAK „LIGHT“

COFFEE BREAK „SIMPLE"

COFFEE BREAK „ FRENCH FRESH“

COFFEE BREAK & SNACK“
 

IMAMO BOGATU  PROFESIONALNU GASTRO PONUDU POSLOVNIH  MENU-A ZA VAŠE DOMJENKE, BANKETE, POSLOVNE SASTANKE  I KONGRESE.

Obratite nam se s povjerenjem, a naš stručni tim potrudit će se da Vaš poslovni događaj pretvori u nadasve ugodno i uspješno poslovno druženje!

Hotel Panorama Tim

 

 

Copyright © 2017   •   Sva prava pridržana   •   Web dizajn & razvoj: MEDIAN kreativna rješenja